Αλλαγές/Επιστροφές

Αλλαγές
Για αλλαγή ενός προϊόντος η χρέωση είναι 6 ευρώ και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα σε 14 μέρες από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Αφού μας ενημερώσετε για την αλλαγή που επιθυμείτε, θα μας στείλετε ΜΟΝΟ με τα ΕΛΤΑ Courier το προϊόν με χρέωση δική μας και όταν το παραλάβουμε θα σας στείλουμε το προϊόν που επιθυμείτε με χρέωση 6 ευρώ (καθώς και όποια διαφορά προκύψει στο ποσό του προϊόντος που επιλέξατε όπου και θα πληρώσετε στον courier όταν σας φέρει την αλλαγή).

Επιστροφές
1. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε επιστροφή μίας παραγγελίας (ή μέρους αυτής) και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω, αλλά το προϊόν/προϊόντα δεν έχει κάποιο ελάττωμα, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη και η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Η διαδικασία είναι η εξής:

Θα μας στείλετε ΜΟΝΟ με τα ΕΛΤΑ Courier το προϊόν στην αρχική του συσκευασία (και με όλα τα εξαρτήματα που πιθανόν το συνοδεύουν) με χρέωση δική μας και κατά την επιστροφή των χρημάτων σας θα σας αφαιρεθούν μόνο 6 ευρώ. Θα πρέπει να αναφέρετε σε ένα χαρτί (ή με email) τον αρ. λογαριασμού, σε ποια τράπεζα ανήκει και ονοματεπώνυμο κύριου δικαιούχου το οποίο θα συμπεριλάβετε μέσα στο δέμα που είναι προς επιστροφή. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ το δέμα προς επιστροφή πρέπει να συνοδεύεται και από την απόδειξη αγοράς που εκδώσαμε κατά την παραγγελία σας.
Η εταιρεία μας θα ελέγξει τα προϊόντα που επιστράφηκαν και μόνο αν είναι όλα στην ίδια κατάσταση με την αρχική, θα δεχτεί να πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων σας σε διάστημα 5 εργάσιμων ημερών.

Εφόσον δεν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, η εταιρεία μας έχει δικαίωμα να μην δεχτεί την επιστροφή του συγκεκριμένου προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή, το προϊόν γυρίζει στον αποστολέα του.

2. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό δεν έχετε καμία επιβάρυνση στην επιστροφή ή την αντικατάσταση του προϊόντος. Θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να γνωρίζουμε για το ελάττωμα καθώς και θα σας ζητηθεί να μας στείλετε σε email ή στο Facebook μία ή περισσότερες φωτογραφίες ή video που υποδεικνύουν το ελάττωμα αυτό. Έπειτα, αναλόγως με το τι έχει συμφωνηθεί, θα σας στείλουμε αντικατάσταση του προϊόντος ή εφόσον επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, στέλνετε το δέμα (αν σας ζητηθεί) μαζί με την απόδειξη αγοράς και ένα χαρτί (ή σε email) με τον αρ. λογαριασμού, σε ποια τράπεζα ανήκει και ονοματεπώνυμο κύριου δικαιούχου ΜΟΝΟ με τα ΕΛΤΑ Courier και χρέωση δική μας. Όταν παραλάβουμε το ελαττωματικό προϊόν θα γίνει επιστροφή των χρημάτων σας σε διάστημα 5 εργάσιμων ημερών.

Σε κάθε περίπτωση, η διεύθυνση που μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές ή τις επιστροφές είναι:

Μανώλης Αβαγιάννης & ΣΙΑ Ο.Ε.
Στρατή Μυριβήλη 73
81100, Μυτιλήνη
6982785852

*Αν δεν παραλάβετε εφόσον έχει σταλεί η παραγγελία από μας, και δεν μας έχετε ενημερώσει έγκαιρα ώστε να προλάβουμε να την ακυρώσουμε, η χρέωση είναι 5 ευρώ.

X